Kiemelt ajánlatok

Bónom-zugi nyaraló

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Szalóki Üdülőház

Garzó Tanya Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Margaréta Apartman Ház

Platán Panzió

Életfa vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Elisabeth apartman

Kőtenger Panzió

Hanga Vendégház

Fekete Macska Panzió

Két Jóbarát Apartmanház

Spirit Apartman

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Puskás Vendégház és Családi Pince

Legénd Üdülőfalu

Polgár Pince Panzió

Baranya megye, Villány, Hunyadi János utca 19.

Családias hangulatú, mediterrán panzió, ódon hangulatú pince Villányban

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 06/72/492-194
Mobil:
E-mail cím: info@polgarpince.hu
Weboldal: www.polgarpince.hu

Szálláshely bemutatása:

Szeretettel várjuk Villányban, az ódon hangulatú pincénkben, a régmúltat idéző Bortrezorban, a családias hangulatú, mediterrán panziónkban, távol a városok, a főutcák zajától, hogy feltöltődjön, hogy felfrissüljön, hogy új barátokra leljen, hogy az elfelejtetett ízekkel ismerkedjen.

A Polgár Pincészet neve immár 20 éve jelent egyet a minőségi borok termelésével. Az optimális termőhely kiválasztásával, terméskorlátozással, gondos szürettel és a legkorszerűbb feldolgozással a pincészet garantálja boraik kimagasló minőségét. Ennek elismeréseként Polgár Zoltánt 1996-ban az “Év Bortermelőjévé” választotta a Magyar Bor Akadémia és a szakmai közvélemény.

A számos, nemzetközi versenyen díjnyertes Polgár bor mellé ajánljuk a tradicionális magyar konyha remekműveit, melyek tökéletes harmóniával varázsolják el a látogatókat. A vendégek királyi étkek és borok társaságában élvezhetik a nyugalom szigetének kényeztető pillanatait.

A régmúlt fenséges emlékét idézi középkori, meghitt hangulatot árasztó, kanyargós pincefolyosóival a Polgár Bortrezor® Pince, ahol a villányi dűlők legszebb borai és a környék egyedülálló pincerendszere vár a látogatókra.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha ballagást, eljegyzést, esküvőt, osztálytalálkozót, szakmai találkozót vagy konferenciát szervez, vagy ha “csak” egy tiszta ízű természetes borra vágyik amelytől garantáltan nem fájhat a feje. A Polgár Pincészet konferenciaterme és a környéken egyedülálló Bortrezor® Pincéje kimagasló színvonalú szolgáltatásaival áll kedves vendégei rendelkezésére. A Pince rendezvényei közül megemlítendő a maradandó és kellemes élményt nyújtó Pünkösdi Borbál Borkirály és Borkirálynő választással, a novemberi Újborköszöntő az ökomenikus boráldással, köztük a Polgár Pannon Primőr borok bemutatásával.


   


Vissza a kereséshez »